Multimediaal

Olympische stadions in de tijd, De Feyenoord sportquiz, Sportnieuws op de kaart, een tag cloud, en het Sportbeeld van de dag archief. Kijk verder »


Sportbeeld van de dag

Vanavond bij Andere Tijden SportSportfilmfestival begonnen

Door Jurryt van de Vooren 17-4-2008

In De Verkadefabriek in Den Bosch is gisteravond het Sportfilmfestival geopend. Dat werd gedaan door de Amerikaanse olympiër Tommie Smith, die in 1968 zijn zwarte vuist hief tegen het racisme in eigen land. De openingsfilm was Olympic Journey: Road to Beijing van Roel van Dalen.

Tommie Smith zelf, die de hand schudt van gespreksleider Jeroen Wielaert. In het midden staat Roel van Dalen.

Tot en met zaterdag worden in vier verschillende zalen sportfilms en –documentaires vertoond. De meeste worden begeleid door vraaggesprekken met makers of betrokkenen. Ook Sportgeschiedenis.nl is hierbij aanwezig – onder meer om met Jeroen Wielaert van Radio 1 tot diep in de nacht bier te drinken in een dubieus hotel in een enge buitenwijk van Den Bosch.

Subside Sports - Grootste aanbod voetbalshirts

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.
Plaats reactie *


*


Sportus.nl
Headliner.nl