Multimediaal

Olympische stadions in de tijd, De Feyenoord sportquiz, Sportnieuws op de kaart, een tag cloud, en het Sportbeeld van de dag archief. Kijk verder »


Sportbeeld van de dag

Vanavond bij Andere Tijden SportTheo Maassen op Holland Sport Festival

Door Jurryt van de Vooren 1-6-2011

Theo Maassen presenteert komende vrijdag samen met Wilfried de Jong de live-shows op het Holland Sport Festival. Op zaterdag is Michiel Romeyn assistent-presentator. Het festival vindt op 3 en 4 juni plaats in de Verkade Fabriek in Den Bosch, vanaf 19.00 uur.

Andere bekende namen tijdens voor het tweedaagse Holland Sport Festival zijn Tom Egbers, Jan Mulder, Hugo Borst, P.F. Thomése en Marcel van Roosmalen. Filmmaker Rob Hodselmans legt op beide avonden zijn werkwijze uit en toont de mooiste Holland Sport-filmpjes van zijn hand.

Andere Tijden Sport brengt voorpremières van documentaires over Anton Geesink en Bettine Vriesekoop. Verder zijn tal van sporters te gast, worden de mooiste wieler- en voetbalfilms van Holland Sport vertoont en kan elke bezoeker zijn persoonlijke toptijd op het wielerspel neerzetten.

Subside Sports - Grootste aanbod voetbalshirts

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.
Plaats reactie *


*


Sportus.nl
Headliner.nl